Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mazzu spreekt schande van afgelaste bekermatch en verwijst naar topper tussen Club en Anderlecht

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

Felice Mazzu was woensdagavond niet te spreken over de bekermatch tussen Club Brugge en Charleroi die letterlijk en figuurlijk in het water viel. Uiteraard zag de trainer van de Carolo’s zelf ook wel dat het veld op Jan Breydel onbespeelbaar was, maar het tijdstip van de afgelasting zinde hem allesbehalve.

In een interview bij L’Avenir stak Mazzu zijn woede dan ook niet onder stoelen of banken. “Niet omdat de ontmoeting verzet is, maar vooral omdat wij pas verwittigd werden om 19 uur, net toen we met de bus het stadion in zicht hadden.” Scheidsrechter Jonathan Lardot was nochtans speciaal vroeger naar Brugge afgezakt, maar hij is naar eigen zeggen geen weervoorspeller.

“Als het terrein niet bespeelbaar is, dan kunnen we daar akkoord mee gaan. Maar dat we niet enkele uren op voorhand verwittigd worden, is een schande! We hebben heel die weg moeten afleggen voor niks. Dat zijn onnodige trajecten die leiden tot onnodige vermoeidheid. Maar ik veronderstel dat deze afgelasting Brugge goed uitkomt in het licht van de match tegen Anderlecht op zondag…”, besluit een cynische Mazzu.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws