Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Maar liefst 7 spelers moeten op hun tellen passen, anders missen ze de clash tussen Club en Anderlecht

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

Op de slotdag van speeldag 18 in de Jupiler Pro League staan er met Club Brugge – Lokeren en Anderlecht – Charleroi nog twee interessante affiches op het programma. Ivan Leko en Hein Vanhaezebrouck zijn in hun achterhoofd echter ook al bezig met de absolute topper van de week nadien. 

Zo zijn er bij beide ploegen een aantal spelers die op één kaart van een schorsing staan. Bij Club Brugge zijn dat Marvelous Nakamba, Saulo Decarli en Abdoulay Diaby. Alle drie de spelers worden echter niet in de basis verwacht in de thuismatch tegen Lokeren.

Bij Anderlecht ligt dat moeilijker. Met Dennis Appiah, Sofiane Hanni, Hamdi Harbaoui en Henry Onyekuru zijn er vier spelers die een schorsing oplopen bij een gele kaart. Tegen Charleroi – de nummer twee in het klassement – zullen de Brusselaars echter op volle sterkte willen aantreden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws