Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko vist verloren zoon op in selectie voor bekermatch tegen Charleroi

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Club Brugge en Sporting Charleroi kijken elkaar woensdagavond om 20.45 uur in de ogen tijdens de kwartfinale van de Croky Cup. De nummers 1 en 2 uit de Jupiler Pro League mogen op een moeilijk bespeelbaar veld onder elkaar uitvechten wie zich mag opmaken voor de halve finale. 

Ivan Leko kan daarbij niet rekenen op geblesseerden Ahmed Touba, Thibault Vlietinck en Jelle Vossen. Laatstgenoemde hoopt Blauw-Zwart speelklaar te krijgen voor de topper van komende zondag tegen Anderlecht.

Laurens De Bock wordt voor de tweede keer op rij gepasseerd door onze trainer. Germán Mera, onze Colombiaanse centrale verdediger, is er voor het eerst sinds lang nog eens bij. Hij kwam dit seizoen nog maar 134 speelminuten in actie, maar liet daarbij wel een goeie indruk na.

Selectie Club Brugge voor bekermatch tegen Charleroi

Doelmannen: Butelle, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Decarli, Poulain, Denswil, Mechele, Palacios en Mera
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Refaelov, Wesley, Diaby, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws