Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko strooit met lof naar vrijwilligers, stewards én invaller: “Hij wil het de trainer moeilijk maken”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft zondagnamiddag opnieuw de punten thuis gehouden tegen Sporting Lokeren en won verdiend met 3-1. Nochtans waren er lang veel twijfels of de match door de hevige sneeuwval wel kon plaatsvinden. Ivan Leko reageert.

“Eerst en vooral wil ik mijn dank uitspreken aan de vrijwilligers en stewards voor hun harde werk”, vertelt onze trainer op de officiële website. “Ze hebben er alles aan gedaan om de grasmat sneeuwvrij te krijgen, zodat de match toch gespeeld kon worden. Anderzijds is het echter enorm jammer dat veel supporters niet konden komen door het slechte weer. Zij verdienen alle respect, dus als ze niet kunnen komen door de weersomstandigheden, dan kun je wat mij betreft beter niet spelen.”

Over de match zelf kon Leko tevreden zijn. “Tijdens de eerste helft brachten we het voetbal dat we willen zien, met veel energie en pressing, veel beweging, snelle balcirculatie, noem maar op. Dat resulteerde in drie doelpunten en nog verschillende kansen. In de tweede helft is de wedstrijd veranderd. De pressing was niet zo goed meer en we hebben te veel ruimte gelaten. Lokeren heeft veel kwaliteit en kan je dan in de problemen brengen.”

Tot slot strooide onze coach met lof naar invaller Jordi Vanlerberghe, die sterk inviel en goed zijn streng trok op de linkerflank. “Jordi is een goede speler en was sterk bezig op training. Bovendien was hij de laatste keren telkens sterk ingevallen. Er is veel concurrentie, maar bij een topclub is dat normaal. Als speler komt het erop aan om je kans te grijpen en het de trainer op die manier moeilijk te maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws