Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko selecteert deze 21 namen voor de clash tegen Anderlecht

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Terwijl er bij Anderlecht heel wat blessurezorgen zijn, kunnen ze bij Club Brugge rustig toeleven naar de klassieker van komende zondag. Ivan Leko beschikt – op Ahmed Touba en Thibault Vlietinck na – immers over een volledig fitte kern. Al komt Jelle Vossen normaal gesproken niet in aanmerking voor een basisplaats. Hij ondervindt nog altijd last van zijn knie en enkel.

Leko heeft tegen de aartsrivaal uit Brussel opnieuw géén plaats voor Laurens De Bock in zijn selectie. Sinds onze linkspoot door de mand viel op Eupen, was hij er niet meer bij. Ook Ethan Horvath en German Mera moeten opnieuw vanop de tribune toekijken hoe hun ploegmaats het er vanaf brengen.

Hein Vanhaezebrouck kan op Jan Breydel niet rekenen op Łukasz Teodorczyk (geschorst), Olivier Deschacht (geschorst), Alexandru Chipciu (begrafenis van zijn vader), Andy Najar (hervat pas maandag met de beloften) en Emmanuel Sowah (geopereerd voor pubalgie). Voorts zijn Kara Mbodj, Adrien Trebel, Sven Kums en Nicolae Stanciu onzeker.

Selectie Club Brugge voor thuismatch tegen Anderlecht

Doelmannen: Butelle, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Cools, Decarli, Poulain, Denswil, Mechele en Palacios
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws