Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko neemt beslissing over Wesley na penalty-incident’

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

Club Brugge won zondag met 5-0 van Anderlecht en dus waren er niets dan blije gezichten te zien bij Blauw-Zwart. Er was slechts één kleine smet op de namiddag en dat was het incident rond Wesley Moraes.

De Braziliaanse spits eiste in de tweede helft bij 2-0 een strafschop op, maar werd teruggefloten door Ivan Leko. Wesley maakte daarop heel wat misbaar, ook toen hij even later vervangen werd door Jelle Vossen. Zo gooide hij onder meer boos de jas die hem aangereikt werd op de grond.

Het Nieuwsblad weet dat het voorval echter geen vervolg zal krijgen. Het incident werd in de kleedkamer uitgepraat en Ivan Leko besliste om zijn spits verder niet te straffen. Een boete voor zijn gedrag moet Wesley dus niet vrezen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws