Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko in de wolken dankzij “Ivan Leko’s Bruges Army”-gezangen

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Met 40 op 48 in de Jupiler Pro League en een plaats in de kwartfinale van de Croky Cup schudt Ivan Leko de vroege Europese uitschakeling op fenomenale wijze van zich af. Dat levert hem ook onder de Blauw-Zwarte aanhang heel wat respect op. 

Zo scandeerden de meegereisde Club-fans bijna een kwartier lang “Ivan Leko’s Bruges Army” in het Regenboogstadion. En dat inspireerde Club Brugge om ook in de beker met 3-2 te winnen van Zulte Waregem. “Dat was mooi om te horen”, vertelt een glunderde Leko aan ClubTV.

“Dat betekent dat onze supporters geloven in wat wij op het veld doen. Club Brugge, dat is alles geven vanaf de eerste tot de laatste minuut. Collectief, altijd one team. Ik ben écht blij en trots dat onze supporters zoveel vertrouwen hebben in de ploeg. Voor mij is het belangrijk dat iedereen mee is in ons verhaal: niet alleen de staf en de spelers, maar ook de fans. Op die manier kunnen wij wedstrijden winnen. Deze mentaliteit moeten we aanhouden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws