Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko greep naast eerste keuze als keeperstrainer: “Hij kende mijn antwoord”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge maakte deze week een einde aan de samenwerking met keeperstrainer Jan Van Steenberghe, die na vier jaar bij Club moet opkrassen. In één adem werd aangekondigd dat Tomislav Rogic hem zal opvolgen. Die komt op voorspraak van Ivan Leko, maar blijkt niet diens eerste keuze te zijn.

In Het Belang van Limburg geeft Jos Beckx, met wie Leko samenwerkte bij STVV, aan dat Club aan zijn mouw trok. “Leko heeft me in zijn begindagen bij Club al gecontacteerd om er keeperstrainer te worden. Maar ik zit met volle overtuiging bij STVV. Toen we onlangs in Jan Breydel speelden, vroeg hij het opnieuw, maar hij kende mijn antwoord al. Ook via mijn makelaar was er contact”, klinkt het.

“Mijn ouders hebben me nodig, daarom is een verhuis naar West-Vlaanderen voor mij niet mogelijk. Club heeft in de zomer al veel inspanningen gedaan om me te overhalen, maar nogmaals: ik heb het goed bij STVV”, besluit Beckx.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws