Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft 1 Bruggeling in het bijzonder een pluim: “Een topspeler”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is er dinsdag opnieuw in geslaagd om een scheve situatie recht te zetten. Moeskroen was een taaie klant, maar moest uiteindelijk met een 4-2 nederlaag huiswaarts keren. Blauw-Zwart toonde, niet voor het eerst dit seizoen, twee gezichten. De eerste helft was pover, de tweede een stuk beter.

Na afloop was Ivan Leko blij met de reactie van zijn manschappen. “Wat ik tijdens de rust gezegd heb tegen de spelers? Niks speciaals. Alleen dat Club Brugge staat voor collectief, pressing, energie, beweging en duels. In het laatste halfuur voor de rust miste ik dat. Jammer, want we wilden in deze laatste match voor 2018 goed voetballen. Na de rust hebben we bij momenten het échte Club gezien. We zijn goed bezig, maar deze wedstrijd was toch weer een goeie les, vooral voor de jonge spelers die niet elke keer 90 minuten scherp genoeg zijn”, vertelt onze coach.

Tot slot kwam Leko nog even terug op de sterke invalbeurt van Jordy Clasie, die tijdens de rust de plaats innam van Marvelous Nakamba. “De inbreng van Clasie? Clasie is een topspeler. Hij is al weken goed bezig. Hij heeft bovendien de grinta die we na de rust nodig hadden. Ik ben blij, tevreden en trots op wat we voor de winterstop gebracht hebben. Alleen Europees was het minder, door enkele spelers met transferitis”, besluit onze trainer tegenover Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws