Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘KV Mechelen richt zijn vizier op 2 spelers van Club Brugge, ook transfertarget mogelijk naar Malinwa’

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

KV Mechelen is aan een dramatisch seizoen bezig en vinden we pas terug op de vijftiende plaats in het klassement. Malinwa duikt zo met serieuze degradatiezorgen het nieuwe jaar in en wil zich dan ook serieus versterken tijdens de wintermercato.

Aleksandar Janković & co denken daarvoor aan enkele Bruggelingen. Zeker nu Seth De Witte out is met een spierscheur speuren ze Achter de Kazerne naar verdedigende versterking. Germán Mera werd gepolst, maar Ivan Leko wil de Colombiaan niet zomaar laten gaan.

Laurens De Bock mag daarentegen wél andere oorden opzoeken. Zowel een uitleenbeurt als een definitief vertrek behoren tot de mogelijkheden. KV Mechelen meldde zich alvast voor de linkspoot van Blauw-Zwart.

Tot slot hengelen ze in het AFAS-stadion ook al naar Krépin Diatta, die volgens zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad dichtbij een overgang naar Club staat. Omdat Leko met Diaby, Wesley, Vossen en Dennis al over 4 aanvallers beschikt, is de kans reëel dat Blauw-Zwart de spits van Sarpsborg 08 FF op uitleenbasis ervaring laat opdoen bij KV Mechelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws