Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club Brugge zijn eerste wintertransfer beet? ‘Bod is aanvaard’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge raast met 50 op 60 door de Jupiler Pro League, maar is desondanks toch van plan om zich te roeren op de transfermarkt. Zo wil Ivan Leko graag nog wat extra concurrentie voor in de breedte en denken Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe ook al aan de ploeg van de toekomst.

De kans is reëel dat Krepin Diatta straks op Jan Breydel neerstrijkt. De 18-jarige aanvaller van het Noorse Sarpsborg 08 werd afgelopen zomer al meermaals gelinkt aan Blauw-Zwart en staat ook nu nog altijd op de radar.

Diatta is een 18-jarige Senegalees die in eigen land werd uitgeroepen tot ‘Belofte van het Jaar’ en ook genomineerd is voor ‘Afrikaans talent van het Jaar’. De centrumaanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, vond dit seizoen in 1322 minuten 3 keer de weg naar doel.

Volgens Sporten heeft Sarpsborg 08 een bod van een grote Belgische club op Diatta aanvaard. Er wordt dus niet expliciet vermeld dat het om Club Brugge gaat, maar daar heeft het wel alle schijn van. “Nu is het aan de speler om te beslissen of hij naar die club wilt gaan”, besluit sportief directeur Thomas Berntsen.

Maak kennis met Krepin Diatta

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws