Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hanni reageert op late penalty voor Club Brugge, maar botst op snoeiharde counter

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Sofiane Hanni was zondagavond een aandachtig toeschouwer tijdens Eupen – Club Brugge. De middenvelder van Anderlecht hoopte immers dat de leider in de Jupiler Pro League punten zou laten liggen. Het zag er ook lang naar uit dat Blauw-Zwart niets zou rapen aan de Kehrweg, maar uiteindelijk pakten de manschappen van Ivan Leko alsnog een punt.

Op het einde van elke helft greep de videoref op correcte wijze in. “No comment 🙈🙈🙈#jpl#😱😱😱”, stuurde Hanni na de omgezette strafschop van Vormer de wereld in. Een tweet waar hij waarschijnlijk al snel spijt van kreeg, want zelfs de supporters van Anderlecht beseften dat de videoref het bij het juiste eind had. Eén fan van RSCA maakte Hanni dan maar met de grond gelijk.

“Het enige dat hier ‘no comment’ is, dat zijn jouw snertprestaties. Je klaagt over kritiek van de supporters, maar je doet zelf niets om de situatie beter te maken. Je verdient het om naar de U21 te gaan, misschien ga je dan eindelijk eens je kloten bewegen.” Hanni ligt met andere woorden niet bepaald in de bovenste schuif bij de Anderlecht-aanhang.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws