Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Haalt Waasland-Beveren ook opvolger Clement bij Club weg?

Philippe Clement op persconferentie

Waasland-Beveren moest vlak voor het einde van het jaar nog op zoek naar een nieuwe trainer. KRC Genk kwam immers Philippe Clement oppikken, nadat de 43-jarige in zijn eerste maanden als hoofdcoach een uitstekende indruk nagelaten had. De Waaslanders zoeken nog volop naar een opvolger.

En net zoals het Clement vorige zomer kwam wegplukken bij Club, zou ook zijn opvolger weleens in het Jan Breydelstadion opgehaald kunnen worden. Het Nieuwsblad weet immers dat het bestuur van Waasland-Beveren vorig weekend rond de tafel zat met Sven Vermant.

De 44-jarige coach van de beloften van Club is wel niet de enige kandidaat. Ook Peter Hyballa, ex-trainer van NEC, werd al op de Freethiel gespot. Het is dus nog lang niet zeker dat Vermant Club ook effectief zal verlaten. Als het zover komt, zal het zijn eerste job als hoofdtrainer worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws