Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Groepstraining van Club Brugge zonder Vormer en Vossen, komt match tegen RSCA in het gedrang?

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge bereidt zich momenteel in alle rust voor op de klassieker van komende zondag tegen Anderlecht. Dat gebeurde donderdag voor een keer niét achter gesloten deuren, hetgeen 3 dagen voor een topper uitzonderlijk is op Jan Breydel. De belangen zijn nochtans groot. Mits een driepunter kan Blauw-Zwart maar liefst 13 punten uitlopen op de aartsrivaal uit Brussel. In het slechtste geval bedraagt de voorsprong na zondag nog 7 punten op RSCA. 

Terwijl er bij Anderlecht slechts 11 veldspelers beschikbaar zijn voor de topper tegen Club, heeft ook Ivan Leko enkele zorgen. Ahmed Touba en Thibault Vlietinck zijn sowieso out, maar ook Jelle Vossen en Ruud Vormer konden donderdag niet deelnemen aan de groepstraining.

In het geval van Vormer was dat volgens Het Nieuwsblad te wijten aan een verkoudheid. Leko wil geen risico nemen en daarom bleef zijn aanvoerder binnen. Normaal gesproken kan onze Nederlander vandaag hervatten.

Voor Jelle Vossen komt de match tegen Anderlecht wél in het gedrang. De aanvaller trainde donderdag individueel, maar is naar verluidt zeker niet in staat om zondag aan de wedstrijd te beginnen. Indien hij fit genoeg bevonden wordt, behoort een plaatsje op de bank tot de mogelijkheden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws