Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Glunderende Vanaken pareert straffe uitspraken van Vanhaezebrouck

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Club Brugge voetbalt op een wolk en vernederde de rivaal uit Brussel met maar liefst 5-0. In aanloop naar de klassieker hield Anderlecht-kapitein Sofiane Hanni nochtans geen rekening met een Brugse zege en ook trainer Hein Vanhaezebrouck stelde dat Blauw-Zwart écht wel al veel geluk kende met de scheidsrechterlijke beslissingen dit seizoen. Na afloop keerden die uitspraken als een boemerang in het gezicht terug.

Hans Vanaken – opnieuw één van de uitblinkers bij de ploeg van Ivan Leko – was er na de forfaitzege als de kippen bij om Paars-Wit opnieuw te herinneren aan hun grootspraak van vóór de topper. “Deze keer had het niets met de scheidsrechter of geluk te maken”, lacht onze middenvelder in Het Laatste Nieuws.

“Anderlecht had niets te vertellen. Het leek erg op de titelmatch in 2016, alleen is het nu pas december. Definitief kan deze kloof nog niet zijn, maar dit is wel een tik voor Anderlecht. We zullen zien hoe hard dit zal aankomen. Of we sterker zijn dan twee jaar geleden? Op dit moment zit het heel goed. In Eupen hadden we een offday, maar los van die wedstrijd staat er echt wel iets”, besluit Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws