Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gewezen publiekslieveling zal met Kerstmis training van Club Brugge bijwonen

Club Brugge training

Voor ex-spelers van Club Brugge die nu elders aan de slag zijn, is het niet altijd eenvoudig om een wedstrijd op Jan Breydel bij te wonen. Victor Vazquez was er in 2017 graag nog eens bij geweest, maar zijn agenda gooit roet in het eten. Desondanks zal hij tóch naar Brugge afzakken.

“Jammer dat Club Brugge zijn laatste match voor Nieuwjaar niet thuis speelt”, foetert Vazquez in Het Nieuwsblad. Omdat ze bij Toronto FC nooit op afzondering gaan, kan hij volop plannen maken voor de kerstdagen. Die brengt hij door in Barcelona. Ex-ploegmaat Mathew Ryan – met wie hij nog dagelijks contact heeft – zal hem wellicht een bezoekje brengen.

“En ik wil ook enkele dagen naar Brugge komen”, verzekert de Spanjaard. “Het zal door de kalender echter beperkt blijven tot een bezoek aan de training.” Maar eerst is er de finale van de MLS, waarbij Vazquez én zijn werkgever voor de eerste keer een kampioenschap kunnen vieren. Al moeten ze daarvoor wel nog eerst voorbij Seattle Sounders zien te geraken.

In het jaar met Carlos Bacca

Feit is dat Vazquez na een mislukt avontuur bij Cruz Azul weer helemaal zijn draai gevonden heeft. “Als mijn vrouw Andrea en ons zoontje Leo zich goed voelen, dan ik ook. Toronto is als Brugge, alleen is het groter en zijn de restaurants wat langer open. Perfect dus. Mensen zijn heel respectvol, heel vriendelijk.”

“Niet zoals in Mexico, waar we ons niet goed voelden. Maar zeg nu niet dat dit mijn beste seizoen ooit was. Dat kende ik in Brugge, in het jaar met Carlos Bacca. Net als toen heb ik nu prima aanvallers voor mij: Jozy Altidore is pure kracht, maar Sebastian Giovinco is mijn stijl. Niet groot, snel, beweeglijk en met een geweldig schot”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws