Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Fenomenale prestaties van Vormer gaan niet onopgemerkt voorbij: ‘Brugse kapitein kan naar buitenland’

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

Ruud Vormer is aan een indrukwekkend seizoen bezig. De Europese assistkoning heeft nu al 14 beslissende passes achter zijn naam staan en zelf trof hij ook al 7 keer raak. De grote favoriet voor de Gouden Schoen is de chouchou van Jan Breydel, maar kan op zijn 29ste ook nog naar het buitenland verkassen.

Zo meldt het Franse Jeunesfooteux dat Bordeaux interesse heeft in de aanvoerder van Club Brugge. De ploeg uit de Ligue 1 is aan een zwak seizoen bezig en vertoeft momenteel op de 15de plaats met amper 20 punten uit 19 wedstrijden.

Omdat Bordeaux slechts één punt van een degradatieplaats verwijderd is, willen de Fransen tijdens de winter serieus investeren om het tij te keren. Vormer is daarbij één van hun doelwitten. Onze Nederlandse sterkhouder heeft al meermaals aangegeven dat hij dolgelukkig is in Brugge, maar anderzijds heeft hij een transfer naar het buitenland nooit uitgesloten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws