Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Bruggeling te gast in Extra Time om historische zege van Club tegen Anderlecht te analyseren

Frank Raes (analist)

De onregelmatigheden in de Wasico, de heropleving van KV Kortrijk, de nieuwe coach van KRC Genk, de bizarre afgekeurde goal van AA Gent, Antwerp dat steeds harder op de deur van Play-Off 1 klopt,… Maar voor hét hoogtepunt van speeldag 19 in de Jupiler Pro League moesten we op Jan Breydel zijn. Club Brugge maakte Anderlecht immers met de grond gelijk en won met maar liefst 5-0!

De grootste overwinning van Blauw-Zwart ooit tegen de rivaal uit Brussel zal in Extra Time uitvoerig besproken worden. Zo is Hugo Broos de centrale gast vandaag. De winnaar van de Afrika Cup was zowel als speler als trainer jarenlang actief bij Club en Anderlecht en is dus de geschikte man om de topper te analyseren.

Naast Broos zullen ook moderator Frank Raes, Filip Joos, Marc Degryse en Jan Mulder hun zegje mogen doen over de klassieker. En iets zegt ons dat laatstgenoemde wel eens stevig uit de hoek kan komen wat betreft het povere spel bij Paars-Wit. “Anderlecht staat te koop, maar is geen cent meer waard” en “Die Play-Offs worden één grote triomftocht voor Club”,oordeelde Mulder zondagavond al bij PlaySports. De uitzending begint zoals elke week omstreeks 22u op Canvas.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws