Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eupen – Club, de rode lantaarn tegen de leider, maar Anthuenis ziet 2 valkuilen voor Blauw-Zwart

Aimé Anthuenis (analist)

Op papier zou Eupen een hapklare brok moeten worden voor Club Brugge. Toch zijn er volgens Aimé Anthuenis enkele extra factoren die ervoor kunnen zorgen dat Ivan Leko en zijn manschappen straks in de problemen geraken. 

De gewezen bondscoach verwacht een moeilijke zondagavond voor Blauw-Zwart. “Club Brugge heeft nog maar net 120 minuten in de benen in de Beker van België en moet nu alweer op een relatief verre trip naar Eupen. Bovendien bestaat de kans dat de wedstrijd omwille van de sneeuwval op een zwaar veld moet worden afgewerkt.”

Volgens Anthuenis wordt het allesbehalve een walk-over aan de Kehrweg. “Profs moeten voldoende hebben aan drie dagen recuperatietijd, maar er komt deze keer wel erg veel extra bij kijken. Het wordt dus zeker geen makkie voor Blauw-Zwart, integendeel zelfs. Al is de thuisploeg onder Makelélé nog wel puntenloos”, klinkt zijn analyse in De Zondag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws