Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eddy Snelders ziet 3 redenen waarom Anderlecht zondag kan winnen op Jan Breydel

Anthony Limbombe (Club Brugge - Anderlecht)

Terwijl er bij Club Brugge geen vuiltje aan de lucht is, spartelt Anderlecht door de Jupiler Pro League. Het verschil tussen beide topclubs bedraagt intussen al 10 punten en dus is het extra uitkijken naar de rechtstreekse confrontatie van komende zondag. Eddy Snelders blikt vooruit. 

Zeker nu Hein Vanhaezebrouck slechts 11 veldspelers ter beschikking heeft, is Blauw-Zwart de grote favoriet. Gezien de statistieken is Club in eigen huis eigenlijk áltijd favoriet. Desondanks acht Snelders Paars-Wit niet kansloos. Hij schuift 3 redenen naar voren waarom Anderlecht zondag tegen de verwachtingen in tóch kan winnen.

“Ten eerste omdat Anderlecht meestal goed voor de dag komt op Club Brugge”, steekt de analist van wal. “Het is een verplaatsing die Paars-Wit goed ligt. Ten tweede omdat Anderlecht uit zal zijn op revanche na de thuisnederlaag tegen Charleroi en ten derde omdat Anderlecht verplicht is om deze competitie nog spannend te houden”, klinkt het bij Sporza.

Volgens Snelders is de afgelaste bekermatch tegen Charleroi wel een serieuze meevaller voor Ivan Leko en zijn manschappen. “Het is voor Anderlecht een nadeel dat de bekerwedstrijd van Club afgelast werd. Want zo’n midweekmatch op een zwaar veld, dat zou nog in de benen zitten. Nu is Club Brugge even fris. Ze spelen niet altijd even briljant, maar Leko heeft wel een goed geheel gesmeed.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws