Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dury ergerde zich mateloos aan 1 man op de Brugse bank: “Hij moet referee worden”

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

Zulte Waregem blijft in de hoek waar de klappen vallen. Essevee deed zondag én donderdag een verdienstelijke poging, maar moest tot twee keer toe vrede nemen met een 3-2 nederlaag tegen Club Brugge. Maar dat is niet de enige reden waarom Francky Dury er na afloop gefrustreerd bijliep. 

Eerst en vooral was de trainer van Zulte Waregem niet te spreken over het feit dat én Dion Cools én Marvelous Nakamba niet van het veld gestuurd werden door scheidsrechter Sébastien Delferière. En ook naast het veld kreeg Dury het op zijn heupen.

“Op het einde heb ik zelfs gereageerd. Die kinesist van Club Brugge (Jan Van Damme, nvdr) moet referee worden, want die heeft de hele wedstrijd commentaar gegeven. Dat is niet leuk”, klinkt het voor de camera’s van PlaySports. “Waarom ik reageerde? Op een bepaald moment is het te veel, ook al was het toen nog 2-2. Ik vind dat dat niet kan, er zijn grenzen.”

Al wil de ervaren coach niet gezegd hebben dat Blauw-Zwart onverdiend won in het Regenboogstadion. “Club Brugge is een ploeg met vertrouwen die niet uit stabiliteit raakt wanneer wij betere momenten hadden. Ze hebben natuurlijk ook klassespelers. Dus voor ons was het continu moeilijk, zelfs al stonden we 2-1 voor.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws