Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Download nu de geremixte Ringtone van Ruud!

Ringtone Ruud Vormer - Doorgaan, kapot maken

Met 7 doelpunten en 15 assists achter zijn naam lijkt niemand Ruud Vormer van de Gouden Schoen te kunnen houden. Ook in de historische 5-0 zege tegen Anderlecht was onze captain wedstrijdbepalend. Al zal vooral zijn interview na afloop bijblijven bij heel wat fans. 

Toen Abdoulay Diaby net voor het rustsignaal voor een 2-0 voorsprong zorgde, vroegen heel wat waarnemers zich af met welk gevoel Club uit de kleedkamer zou komen. “Wat we tegen elkaar zeiden tijdens de rust? Dat we moesten doorgaan, hen kapot maken!”, sprak Vormer klare taal. En zo geschiedde.

Zijn legendarische woorden hebben intussen geleid tot een exclusieve ringtone, getiteld “FCB ft. Ruud Vormer – DOORGAAN KAPOTMAKEN!” Onderstaand de beelden van PlaySports. Je kan de ringtone hier downloaden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws