Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dit zijn de échte redenen waarom Van Steenberghe moest opkrassen’

Jan Van Steenberghe (keeperstrainer Club Brugge)

Club Brugge bracht deze week het toch enigszins verrassende nieuws naar buiten dat het afscheid neemt van Jan Van Steenberghe. De keeperstrainer werd in het midden van het seizoen ontslagen. “Het draagvlak voor een verdere samenwerking werd steeds kleiner”, verklaarde Vincent Mannaert de beslissing.

Volgens Het Nieuwsblad klikte het van bij het begin niet tussen Van Steenberghe en Ivan Leko. De nieuwe trainer verwacht immers van zijn doelmannen dat ze kunnen meevoetballen, terwijl Van Steenberghe zijn keepers liefst traint op ‘pure keeperskills’. Bovendien is Leko volgens Het Laatste Nieuws ook geen fan van Ethan Horvath, voor wie Van Steenberghe dan weer hevig pleitte.

Dat Horvath net als Hubert de voorbije maanden onder Van Steenberghe dan ook nog eens geen progressie maakte, bezegelde het lot van de keeperstrainer helemaal. Zijn opvolger Tomislav Rogic werd wél goedgekeurd door Leko, waardoor er van een verschil in visie deze keer alvast geen sprake meer zou mogen zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws