Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis kreeg de “Man van de Match” champagne, maar Leko is het daar niet helemaal mee eens

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge won donderdagavond voor de tweede keer in vijf dagen met 3-2 van Zulte Waregem. PlaySports bekroonde invaller Emmanuel Dennis tot Man van de Match, maar gaf de champagne aan Ivan Leko: “Dennis kon even niet komen, maar wil jij hem deze fles geven?”

“Dat wil ik zeker doen, dat is geen probleem”, lachte Leko. “Maar voor mij was de ploeg de Man van de Match. Op zo’n zwaar veld heb ik een enorme mentale en fysieke kracht gezien. We waren echt beter en die 2-1 was dan ook een tegenvaller. Deze fles is dus voor de ploeg en niet alleen voor Dennis.”

Al beseft Leko natuurlijk ook dat het een slimme zet was om Dennis in te brengen. “Hij liep, had grinta, dwong kansen af en scoorde. Er kwam veel gevaar via hem en ik hoop dat hij nu helemaal terug is. Dit was weer de Dennis van begin dit seizoen.”

“Maar nogmaals: heel de ploeg was goed. Ik denk dat wij de zege verdiend hebben. Ik zag een goeie inzet en spirit en ook weer bepalende spelers vanop de bank. Alleen is het jammer dat onze efficiëntie niet hoog genoeg lag, waardoor we 120 minuten moesten spelen. Anderzijds is het heel goed als je op een collectieve manier zoveel open kansen kan creëren”, besluit Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws