Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Witte bewierookt Club Brugge: “Misschien vreemd om dat uit de mond van Gent-voorzitter te horen”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge koos enigszins verrassend voor Ivan Leko om Michel Preud’homme op te volgen, maar dat resulteerde tot dusver in een fenomenale 50 op 60. De concurrenten vragen zich dan ook luidop af of ze Blauw-Zwart nog kunnen bedreigen. Ivan De Witte gaat nog een serieuze stap verder en heeft niets dan mooie woorden voor de ploeg van Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe.

“Ik denk persoonlijk niet dat er nog een ploeg is die Club Brugge kan inhalen”, opent De Witte zijn betoog in HLN Vista!. “We moeten de zaken durven zeggen zoals ze zijn. Ik vind Brugge kwalitatief, qua spelwijze, qua structuur en qua begeleiding zeer goed. Chapeau voor Ivan Leko.”

“Als je puur naar dat verhaal kijkt, dan denk ik dat er heel weinig aan te doen zal zijn. Uiteraard kan de halvering van de punten nog wel wat spanning veroorzaken, maar zelfs dat zal volgens mij deze keer niet voldoende zijn om Brugge nog van de titel te houden. En dat zou verdiend zijn op dit moment.”

“Eigenlijk vind ik Club Brugge de best gestructureerde club van België. Misschien een beetje vreemd dat dat uit de mond komt van de voorzitter van AA Gent, omdat er altijd gezegd wordt dat het tussen Brugge en Gent niet zo vloeiend loopt. Maar dat is niet waar. Ik kijk zelfs met veel respect naar de wijze waarop Brugge georganiseerd is. Wat zij vandaag presteren is niet toevallig, het is een gevolg van een goed geplande organisatie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws