Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger bijzonder hard voor speler Club: “Gebrek aan kwaliteit”

Geert De Vlieger (analist)

Club Brugge werd de voorbije weken na zijn imposante heenronde vanuit alle hoeken overladen met lof, maar helaas waren er ook enkele valse nootjes in het seizoen van Blauw-Zwart. Zo was er de keeperskwestie die veel aandacht opeiste.

Ethan Horvath begon als titularis aan het seizoen, maar verloor na enkele foutjes zijn plaats aan Guillaume Hubert. Die werd op zijn beurt na een blunder tegen Zulte Waregem vervangen door Ludovic Butelle. Geert De Vlieger is bijzonder hard voor Horvath.

“Bij een topclub word je als keeper niet afgerekend op de ballen die je pakt, maar wel op de ballen die je niét pakt. Ik herinner me dat hij tegen Charleroi een bal gooit en die kwijt is. Dat is een gebrek aan ervaring. Maar ik zie hem ook fouten maken waar een gebrek aan kwaliteit uit spreekt”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws