Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Eupen en Club Brugge

Laurens De Bock juicht

Club Brugge gaat om 18 uur op zoek naar zijn veertiende overwinning van het seizoen. Om die doelstelling te bereiken moet Blauw-Zwart wel voorbij Eupen zien te geraken. De Panda’s staan troosteloos laatste, maar de ploeg van Claude Makélélé kon het desondanks al heel wat ploegen knap lastig maken.

Ivan Leko kan tegen Eupen niet rekenen op geblesseerden Touba, Vlietinck en Vossen. Voorin krijgt zo het spitsenduo Wesley – Dennis de voorkeur. Diaby zit bijgevolg op de bank. Achterin kiest onze coach opnieuw voor Decarli ten koste van Denswil. De grootste verrassing is echter dat De Bock, voor het eerst sinds 22 oktober, in de basis staat. Limbombe krijgt rust.

Opstelling Club Brugge

Butelle – Decarli, Mechele, Poulain – De Bock, Nakamba, Vormer, Vanaken, Cools – Dennis en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Denswil, Palacios, Clasie, Diaby en Limbombe

Opstelling Eupen

Van Crombrugge – Ocansey, Loties, Blondelle, Valiente – Amani, Tirpan, Garcia – Schouterden, Leye en Afif

Bankzitters: Niasse, Diagne, Mouchamps, Castro Montes, Wague, George en Aw

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws