Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Coucke koopt Anderlecht, Club-fans reageren onthutst: “Als jonge ondernemer een Paars-Witte aktetas”

Marc Coucke (KV Oostende)

Wouter Vandenhaute en Paul Gheysens waren de 2 topfavorieten om met Anderlecht aan de haal te gaan, maar tegen alle verwachtingen in wordt niemand minder dan Marc Coucke de nieuwe eigenaar van onze aartsrivaal. De zoon van Michel Verschueren zit mee in de deal. De Brugse aanhang reageert verbouwereerd.

Niemand verwachtte het, maar de gewezen sterke man van KV Oostende wordt met 70% van de aandelen de nieuwe baas in het Astridpark. In het verleden werd Coucke nochtans altijd naar voren geschoven als een sympathisant van Club Brugge. Ook in zijn communicatie had het daar steevast alle schijn van. Op Twitter begrijpt de Blauw-Zwarte aanhang er helemaal niets van.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws