Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club ziet transfertarget voor 9,5 miljoen euro weggekaapt worden’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Met Ryota Morioka (Waasland-Beveren), Hendrik Van Crombrugge (Eupen), Aleksandar Boljević (Waasland-Beveren) en Hassane Bandé (KV Mechelen) staan er momenteel 4 spelers uit de Jupiler Pro League op het verlanglijstje van Club Brugge. Laatstgenoemde lijkt Blauw-Zwart echter nu al te mogen schrappen. 

Zo meldt De Telegraaf dat Ajax op het punt staat om Bandé aan te trekken. Volgens de doorgaans betrouwbare journalist Mike Verweij betalen de Amsterdammers ruim 9,5 miljoen euro voor de sensatie van Malinwa, die dit seizoen 8 keer raak trof in 11 wedstrijden. De 19-jarige Burkinees zou zondagavond laat zelfs al gespot zijn in het Jaz-hotel, naast de ArenA.

Ajax heeft al een akkoord met KV Mechelen en hoopt vandaag de onderhandelingen met de flankspeler zelf af te ronden. Naar verluidt ligt er bij onze noorderburen een contract van 5 jaar klaar voor Bandé. De talentvolle aanvaller had de topclubs voor het uitkiezen en kon in eigen land ook bij Club Brugge en Anderlecht terecht, maar een transfer naar Ajax is volgens zijn entourage de beste stap voor zijn carrière.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws