Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler houdt dubbel gevoel over aan match tegen KV Mechelen: “Een beetje boegeroep”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge kende woensdagavond geen problemen met KV Mechelen en won eenvoudig met 0-3. Na afloop veel blije gezichten bij Blauw-Zwart, al houdt Jordi Vanlerberghe toch een beetje een wrang gevoel over aan zijn terugkeer naar het AFAS-stadion. 

Bij een 0-3 voorsprong gunde Ivan Leko een invalbeurt aan Vanlerberghe, die ook al sterk was ingevallen in de thuiswedstrijd tegen Lokeren. Een deel van de thuisaanhang had zijn overgang naar Blauw-Zwart echter nog niet verteerd en floot hem uit.

“Een beetje boegeroep, een beetje geklap. Het was wat gemengd. Ik heb hier heel mooie tijden beleefd, maar er zijn altijd mensen die het jammer vinden als er iemand vertrekt. Toch was dit een speciale dag voor mij, want ik heb hier gespeeld sinds mijn zevende”, vertelt Vanlerberghe.

Bij KV Mechelen was Vanlerberghe incontournable, terwijl hij bij Club tot dusver tevreden moet zijn met 169 speelminuten dit seizoen. “De laatste tijd zit ik steeds vaker in de wedstrijdkern en krijg ik ook meer minuten. We zijn zó sterk in de breedte dat het echt knokken is voor de plaatsjes”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws