Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club laat zijn oog vallen op Griekse international’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge heeft op dit moment weinig te klagen qua spelersmateriaal en prestaties, maar toch zullen er in januari wellicht weer enkele nieuwe gezichten neerstrijken op Jan Breydel. Bart Verhaeghe gaf al aan dat onder meer de Zuid-Amerikaanse markt in de gaten gehouden wordt.

Maar ook in Griekenland zou Club rondkijken. Het Griekse medium Gazzetta meldt dat Blauw-Zwart opnieuw zaken wil gaan doen met Olympiakos. Nadat in de zomer Björn Engels naar de Griekse kampioen verhuisde, zou Stefanos Kapino nu de omgekeerde beweging moeten maken.

De 23-jarige doelman, die al negen caps telt voor de Griekse nationale ploeg, zit bij Olympiakos in de B-kern, naar verluidt na een akkefietje met uitgerekend Engels, en mag vertrekken. Club kende dit seizoen dan weer problemen met zijn keepers. Nadat Horvath en Hubert enkele keren in de fout gingen, heroverde Ludovic Butelle zijn plaats tussen de palen, maar de Fransman lijkt geen optie voor de lange termijn. Velen achten het dan ook niet onwaarschijnlijk dat er in januari nog een nieuwe doelman komt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws