Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans roepen speler naar de uitgang na gelijkspel op Eupen: “Weg, weg en nog eens weg”

Club-fans fuck you

In een wedstrijd met twee gezichten is Club Brugge er niet in geslaagd om de drie punten te pakken aan de Kehrweg. Eupen nam de eerste helft voor zijn rekening, Club de tweede. Een billijk gelijkspel was al bij al dan ook een logische eindstand.

In een rampzalige eerste periode was het al Eupen wat de klok sloeg. Na amper twintig minuten voetballen stond de thuisploeg al op een 2-0 voorsprong dankzij twee kopbaldoelpunten. Leye en Lotiès namen de goals voor hun rekening. Op het halfuur had Leko genoeg gezien. Hij greep in en bracht Clasie tussen de lijnen ten koste van Decarli. De 3-5-2 formatie werd zo een 4-4-2. Verder dan een kopballetje van Vanaken kwam Blauw-Zwart voor de pauze echter niet.

In de tweede helft zagen we een beter Club Brugge. Met Limbombe (in plaats van De Bock) en Diaby (in plaats van Nakamba) in de ploeg werd er voortdurend in de buurt van Van Crombrugge gevoetbald. In de 68ste minuut werd dat beloond met een knappe aansluitingstreffer van Dennis.

Videoref doet zijn job 

Club ging vervolgens nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er pas in de absolute slotfase. Lotiès zwaaide te hoog met zijn been in de zestien en raakte daarbij de borst van Diaby. Visser greep niet in, de videoref deed dat wél. Vormer bleef koel en schoot de 2-2 vanop de stip tegen de touwen. Meteen ook de eindstand.

De Brugse aanhang maakte massaal de verre trip naar de Oostkantons, maar dat bracht helaas niet het gewenste resultaat met zich mee. Vooral De Bock – die er niet bepaald in slaagde om de rol van Limbombe over te nemen – moest het ontgelden op sociale media.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws