Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans krijgen fikse waarschuwing: “We hanteren een nultolerantie”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Het Brugse publiek staat gekend om zijn passie, maar helaas gaan sommige fans daarbij ook over de schreef. Zo doken er al enkele getuigenissen op van supporters die tijdens de match tegen Anderlecht gehoorschade opliepen door het ontploffen van voetzoekers.

Bij Club kunnen ze daar uiteraard niet mee lachen. “We zien streng toe op het bezit en het gebruik van alle ­pyrotechnisch materiaal zoals voet­zoekers. We hanteren een nultolerantie en wie wordt betrapt, wordt zowel door ons als door de politie streng bestraft”, verklaart woordvoerder Kirsten Willem in Het Nieuwsblad.

Desondanks lappen een aantal fans daar hun laars aan. “Het verbod staat duidelijk vermeld in het clubreglement, dat uithangt aan het stadion. Maar door hun kleine formaat zijn voetzoekers bijna onmogelijk te onderscheppen bij een oppervlakkige fouille”, weet Willem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws