Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans gieren het uit wanneer ze mislukte poging tot sfeerbeleving in het Astridpark zien

Blue Army tifo

Terwijl Jan Breydel zélfs op tweede Kerstdag kolkt voor een match tegen Moeskroen, geraakt het Astridpark enkel in toppers nog gevuld. De sfeerbeleving staat echter al jarenlang op een laag pitje bij onze rivaal. Voor de komst van AA Gent gaf het bestuur van Anderlecht zijn fans dan maar het nodige ‘huiswerk’ mee om ambiance te creëren. Tevergeefs, zo bleek achteraf.

Toen de Anderlecht-fans dinsdagavond plaats namen in het Astridpark merkten ze onderstaande vuistregels op:

  1. Vorm een gigantisch paars-wit vlak door uw klapper de lucht in te steken als de spelers het veld betreden!
  2. Start een Mexican wave in minuut 15!
  3. Klap bij het rustsignaal zo hard mogelijk met jullie klappers!

Sporza-commentator Tom Boudeweel kon desondanks niet anders dan vaststellen dat de Anderlecht-aanhang op zeker 2 van de 3 ‘gedragsregels’ faalde. Al is het natuurlijk nog maar de vraag of je onderstaande tifo echt geslaagd kan noemen.

De Brugse fans konden na de 4-2 overwinning tegen Moeskroen rustig toekijken hoe de concurrenten het er vanaf brachten. Vooral de mislukte poging tot sfeerbeleving werkte daarbij serieus op de lachspieren. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws