Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans genieten vooral van 1 man na nieuwe driepunter: “Altijd opstellen tegen Anderlecht”

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge heeft nog maar eens een driepunter gepakt in het Jan Breydelstadion. Tegen een onmondig Lokeren won Blauw-Zwart met 3-1 en zo pakt het 27 op 27 in eigen huis. 

Club Brugge begon uitstekend aan zijn match tegen Lokeren en dat werd al na 2 minuten beloond. Een heerlijke krul van Vanaken in de verste bovenhoek zorgde voor het openingsdoelpunt. Blauw-Zwart drukte door en verdubbelde na amper 11 minuten voetballen de score: Vormer met de hoekschop, Poulain met de rake kopbal.

Nog vóór een halfuur verstreken was, zat de wedstrijd al in een beslissende plooi. Na een actie op pure wilskracht van Clasie nam Diaby de 3-0 zijn rekening. De bezoekers speelden een rampzalige eerste periode en konden Butelle nooit bedreigen.

Aansluitingstreffer gaat niet door

Na de pauze nam Club de voet van het gaspedaal en stak Lokeren zo nu en dan toch eens de neus aan het venster. De eerste échte kans was meteen raak voor de mannen van Peter Maes. De Ridder won het duel van Cools en kopte de 3-1 tegen de touwen. Lokeren probeerde nog wel om opnieuw spanning in de match te brengen, maar zag de aansluitingstreffer afgekeurd worden. Een terechte beslissing, zo bleek.

De Brugse fans – althans degenen die ondanks de hevige sneeuwval toch kwamen opdagen – zagen zomeraanwinst Clasie meteen schitteren tijdens zijn eerste basisplaats. Heel wat supporters hopen dan ook dat de huurling van Southampton komende zondag tegen Anderlecht eveneens mag opdraven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws