Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans dienen Anderlecht-speler van antwoord: “Vurte mauve”

Club-fans juichen (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge kende zondagnamiddag geen problemen met Anderlecht en won oververdiend met 5-0. Sofiane Hanni, kapitein bij de Brusselaars, moest het ontgelden op Twitter.

In aanloop naar de topper sprak Hanni straffe taal over de leider in de Jupiler Pro League. “Ik ben niet onder de indruk van hun spel. Pas op, het is een goede ploeg, maar de onderlinge match heeft aangetoond dat Brugge niet sterker is dan ons. Ik houd geen rekening met een verlies zondag”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

Het bleef echter bij woorden, want Hanni was een schim van zichzelf op Jan Breydel. Hij kreeg heel wat kritiek van zijn eigen supporters en werd op het uur naar de kant gehaald door Hein Vanhaezebrouck. De Brugse aanhang genoot met volle teugen. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws