Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge richt zijn pijlen op revelatie van Antwerp’

Saulo Decarli (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge is dit seizoen al oppermachtig in de Jupiler Pro League, maar desondanks zal het in januari wellicht toch nog enkele versterkingen binnenhalen. Daarvoor denkt het ook aan een revelatie uit de eigen competitie.

Volgens Het Nieuwsblad ziet Club net als AA Gent wel wat in de komst van Ivo Rodrigues. De 22-jarige flankaanvaller wordt dit seizoen door FC Porto uitgeleend aan Antwerp en is daar één van de revelaties van het seizoen.

Beide clubs zouden zelfs al bij Porto geïnformeerd hebben of een transfer in januari mogelijk is. De Portugezen zouden 1 à 2 miljoen euro vragen voor Rodrigues, al zal er ook nog een som aan Antwerp betaald moeten worden. In de huurovereenkomst is immers geen clausule voor een vervroegde terugkeer voorzien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws