Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge pakt uit met fantastische kerstactie voor zijn trouwe aanhang

Club Brugge deelt maar liefst 800 cadeaus uit

Club Brugge beschikt al jarenlang over de grootste en trouwste aanhang van het land. De steun van de twaalfde man zorgt er onder meer voor dat Jan Breydel een onneembare vesting is. Zo verloor Club in competitieverband thuis al niet meer sinds 20 december 2015 en werd er in eigen huis al 69 matchen op rij minstens één keer gescoord. 

Om zijn fervente supporters te bedanken, lanceert Blauw-Zwart “Club Pakt uit”, een geweldige kerstactie waarbij er maar liefst 800 (!) fantastische prijzen gewonnen kunnen worden, waaronder een etentje met Hans Vanaken of Jelle Vossen, een weekendje Holiday Village in Knokke, een halfjaarabonnement, een ontbijt met de spelers voor 2 personen en nog zoveel meer (bekijk de volledige lijst met prijzen).

Wat je moet doen om te winnen? Simpel, deel je kerstwensen met vrienden, collega’s, familie via onze officiële website… Opgelet: originele boodschappen hebben een grotere winstkans dan pakweg “Vrolijk Kerstfeest”! De enige vereiste om mee te doen is dat je digital member bent van Club Brugge. Deelnemen kan via deze link tot en met woensdag 20 december.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws