Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge lonkt opnieuw naar doelman uit de JPL’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Bij Club Brugge loopt het dit seizoen allemaal op wieltjes, getuige de indrukwekkende cijfers waarmee het de winterstop induikt. Het staat aan de leiding met elf punten voorsprong op zijn eerste achtervolger na een 53 op 63. Veel versterking lijkt Club in de winterstop dus ook niet nodig te hebben.

De verwachting is dat er enkel een flankspeler als alternatief voor Cools en Limbombe en een doelman gehaald zullen worden. Noch Butelle, noch Hubert, noch Horvath konden immers echt helemaal overtuigen. Die laatste mag in januari bovendien vertrekken.

Heel wat pistes werden de voorbije weken al geopperd, maar Het Nieuwsblad en La Capitale schuiven opnieuw Hendrik Van Crombrugge naar voor als toekomstige doelman van Blauw-Zwart. Het is wel niet duidelijk of de 24-jarige weg mag en wil bij AS Eupen.

La Dernière Heure meent dan weer dat Club waarschijnlijker voor David Ospina (Arsenal), Michel Vorm (Tottenham) of Stefanos Kapino (Olympiakos) zal gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws