Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge leent ex-Rode Duivel als T1 uit aan KM Torhout’

Club-mascotte viert overwinning

Vorige maand voegde Club Brugge met KSV Diksmuide een derde ploeg toe aan zijn West-Vlaamse partnerclubs. Met KVK Westhoek en KM Torhout had Blauw-Zwart eerder al een samenwerking op poten gezet. Laatstgenoemde club hoopt daar de vruchten van te kunnen plukken om een geschikte T1 aan te stellen.

KM Torhout is na de ontslagen Allan Deschodt op zoek naar een nieuwe hoofdcoach en daarbij passeerden al heel wat namen de revue: Bruno Debo, Francky Cieters, Jurgen Van Opstaele, Christian Adelaere en Drazen Kukuric. Geen één van hen zou echter nog in de running zijn voor de job, omdat het Torhoutse bestuur een wit konijn uit de hoge hoed wil toveren.

Volgens Het Nieuwsblad zal immers niemand minder dan Maarten Martens de nieuwe T1 op de Velodroom worden. De gewezen Rode Duivel zou door Club Brugge uitgeleend worden aan onze partnerclub in de Tweede Amateurklasse.

Martens – die in het verleden nog uitkwam voor Anderlecht, AZ Alkmaar, PAOK Saloniki en Cercle Brugge – woont in de buurt van Eeklo en is al bijna 1,5 jaar jeugdtrainer bij Club Brugge. Hij hoopt beide taken te combineren. Ten laatste dinsdag zou alles definitief rond moeten zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws