Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge laat zomeraanwinst alweer vertrekken’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge trok vorige zomer een pak spelers aan, maar op Marvelous Nakamba en Emmanuel Dennis na kon geen enkele van de nieuwe spelers regelmatig speelminuten afdwingen. Een aantal van hen zoekt in januari dan ook al elders naar speelkansen. Riley McGree keerde al tijdelijk terug naar Australië en ook een tweede zomeraanwinst staat op vertrekken.

German Mera kwam in de zomer over van Deportivo Cali, maar door de zware concurrentie achterin kwam de 27-jarige Colombiaan nog maar twee keer in actie voor Club. Veel uitzicht op meer speeltijd heeft hij niet, want hij staat in de pikorde duidelijk achter Mechele, Denswil, Poulain en Decarli. Enkel als één van hen geblesseerd is, haalt Mera de wedstrijdselectie.

Een vertrek in januari lonkt daardoor, want Het Nieuwsblad weet dat Mera dicht bij een uitleenbeurt aan KV Mechelen staat. Dat maakt een bijzonder teleurstellend seizoen door en staat pas voorlaatste. Bovendien zag Malinwa vlak voor de winterstop nog eens Seth De Witte uitvallen, waardoor het nood heeft aan een linksvoetige verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws