Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt duidelijk antwoord van KV Mechelen omtrent interesse in Bandé

Johan Timmermans (KV Mechelen)

Hassane Bandé is momenteel één van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. De 19-jarige Burkinese aanvaller van KV Mechelen slaagde er dit seizoen al acht keer in om de netten te laten trillen en is dan ook grof wild op de transfermarkt. 

Zo polsten Club Brugge, Anderlecht, Porto, Wolfsburg en PSV al naar de voorwaarden van het goudhaantje van Malinwa. Achter de Kazerne zijn ze echter niet van plan om hun spits tijdens de wintermercato te laten gaan.

“We hebben meer middelen om in zulke dossiers rustiger te zijn”, vertelt Olivier Somers – één van de nieuwe investeerders van de club – aan Het Laatste Nieuws. “Bandé zal niet vertrekken, daar zijn we 100% zeker van”, aldus zijn glasheldere boodschap aan de geïnteresseerde clubs. Voorzitter Johan Timmermans hoopt straks minstens 5 miljoen euro voor de goalgetter te vangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws