Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met mooie geste voor blokkende studenten

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

De kerstvakantie is net begonnen, maar dat is niet voor iedereen een periode van ontspanning. Studenten blokken op dit moment volop voor hun examens in januari, maar Club Brugge komt speciaal voor hen met een mooi initiatief.

Studenten die nog een plaatsje zoeken om te blokken, kunnen immers terecht in het Jan Breydelstadion. In het Clubmuseum kunnen 25 studenten terecht om er hun examens voor te bereiden. Ook de beloften van Club zitten daar overigens om te blokken.

“Maar ‘No sweat, no glory’, dat geldt dus evenzeer voor de andere studenten en die zullen we hier straks met open armen ontvangen. Clubsupporters zijn nu eenmaal van alle leeftijden”, reageert Peter Gheysens, coördinator van de Club Brugge Foundation, in Krant van West-Vlaanderen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws