Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge kent zijn mogelijke tegenstander in de halve finale van de Croky Cup

Loting Croky Cup voor halve finales in de Beker van België

De kwartfinale tussen Sporting Charleroi en Club Brugge kon woensdagavond omwille van de hevige regenval niet plaatsvinden en zal worden ingehaald op dinsdag 16 januari om 20.45 uur. Desondanks werd er wél al geloot voor de halve finales in de Beker van België. 

Standard, Genk en Kortrijk zijn alvast zeker van hun plekje bij de laatste vier. En dan is er nog een papiertje waarop “Winner #CLUCHA” stond, oftewel de winnaar van het nog te spelen duel tussen Club Brugge en Charleroi.

Halve finales Croky Cup

KV Kortrijk – KRC Genk
Standard – winnaar Club Brugge / Charleroi

Kortom: als Club Brugge erin slaagt om Charleroi te verslaan in de kwartfinale ontmoet het Standard in de halve finales. Blauw-Zwart speelt in dat geval de heenmatch op Sclessin, de terugmatch zou in Jan Breydel zijn.

Als de weergoden ons de komende weken wat gunstiger gezind zijn, worden de heenwedstrijden in de halve finales afgewerkt op 30 januari, 31 januari of 1 februari. De terugwedstrijden op 6, 7 of 8 februari.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws