Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge kan gewezen transfertarget voor circa 2 miljoen euro strikken tijdens wintermercato

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge doet het momenteel zowel in de Jupiler Pro League als in de Croky Cup uitstekend en dus is er weinig reden om veel nieuwe namen binnen te halen tijdens de winter. Een nieuwe doelman is de prioriteit en daarvoor viel onder meer de opvallende naam van Arsenal-keeper David Ospina al. In de breedte zou Blauw-Zwart ook op het middenveld nog een slag kunnen slaan.

Zo beschikt Ivan Leko op dit moment niet meteen over een echte doublure van Hans Vanaken. Jordy Clasie en Lior Refaelov behoren tot de opties, maar zij komen elders op het veld beter tot hun recht. Clasie speelt liever wat lager op het veld, terwijl Rafa bij voorkeur op de flank opdraaft. Bovendien beschikt Club niet over een aankoopoptie bij de huurling van Southampton en zou onze Israëliër wel eens terug naar zijn thuisland kunnen keren. Victor Vazquez gaf onlangs immers nog aan dat Refaelov momenteel niet gelukkig is op Jan Breydel.

Waasland-Beveren sensatie Ryota Morioka is een interessant transfertarget, maar er zijn een resem clubs die aan de mouw van de Japanner trekken. En het is dus nog maar de vraag of Club al die ploegen financieel de baas kan. Een andere optie is Thibault Moulin. De 27-jarige Fransman flirtte vorig jaar al nadrukkelijk met Blauw-Zwart, maar werd in extremis weggekaapt door toenmalig trainer Besnik Hasi bij Legia Warschau.

Volgens het Poolse Sport.pl deed Club afgelopen zomer een nieuwe poging om Moulin binnen te halen – en had de middenvelder zelf hier ook oren naar -, maar de geboden transfersom van één miljoen euro vond Legia veel te laag. Intussen liggen de kaarten echter anders. Door de slechte financiële papieren waarin de Poolse club momenteel verkeert, zijn zowat alle spelers te koop en dus heeft Blauw-Zwart deze keer meer slaagkansen. Voor een bedrag van zo’n 2 miljoen euro kan er onderhandeld worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws