Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge gelinkt aan Tottenham-speler’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Enkele weken geleden gaf spelersmakelaar Mogi Bayat aan dat Club Brugge tijdens de wintermercato op zoek zal gaan naar een nieuwe doelman. De namen van Hendrik Van Crombrugge (Eupen), Stefanos Kapino (Olympiakos), Esteban Conde (Nacional) en David Ospina (Arsenal) vielen al meermaals, maar nu duikt nog een ander target uit de Premier League op. 

Volgens de Krant van West-Vlaanderen heeft Blauw-Zwart namelijk interesse in Michel Vorm. De 34-jarige doelwachter zit al enkele seizoenen aan de bank gekluisterd bij Tottenham, waar hij sinds 2014 aan de slag is. Hugo Lloris is in al die jaren de onbetwistbare nummer 1 bij de Spurs.

Aangezien het contract van Vorm volgende zomer afloopt, is hij voor heel wat ploegen een interessante optie. Club zou de Nederlander met Surinaamse roots echter de zekerheid op speelgelegenheid kunnen geven. Met meer dan 10 jaar ervaring in Nederland en Engeland is de tweede doelman van Tottenham zonder twijfel een betrouwbaar sluitstuk. Eerder kwam Vorm ook voor Sanwsea City en FC Utrecht uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws