Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club beticht van onwaarschijnlijke complottheorie: “Regelen ze dat met de ondervoorzitter van de KBVB?”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Door de hevige regenval oordeelde scheidsrechter Jonathan Lardot woensdagavond dat het veld op Jan Breydel onbespeelbaar was. De kwartfinale in de Croky Cup tussen Club en Charleroi werd vervolgens noodgedwongen verplaatst naar dinsdag 16 januari om 20.45 uur. ‘Overmacht’ denkt een mens dan. Al heeft duidelijk lang niet iedereen het zo begrepen.

Zo zijn er heel wat voetballiefhebbers die de afgelasting luidop in vraag stellen. Zij denken dat Blauw-Zwart de match tegen de Carolo’s doelbewust liet uitstellen om zo meer rust te hebben in aanloop naar de topper tegen Anderlecht.

Ook Charleroi-coach Felice Mazzu verwijst subtiel naar de klassieker van zondag. Zelfs bij Club RTL lieten ze kwaad opzet uitschijnen. Club-fan Jonas Van Holderbeke (onderaan) reageert gevat op al die aantijgingen. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws