Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement: “Of mijn contract een opstapclausule bevat voor het geval Club zich mocht aanbieden?”

Philippe Clement op persconferentie

In 25 jaar profvoetbal was Philippe Clement maar liefst 16 jaar actief bij Club Brugge. Onze gewezen assistent-coach stak nooit onder stoelen of banken dat hij graag T1 zou worden op Jan Breydel, maar zijn eerste avontuur als hoofdcoach beleefde hij bij Waasland-Beveren. Met goed voetbal en een knappe zevende plaats trok hij al snel de aandacht en zo kwam hij bij KRC Genk terecht.

De overgang van de Freethiel naar de Luminus Arena was mogelijk omdat het contract van Clement een clausule bevatte die stelde dat hij ook middenin het seizoen zou mogen onderhandelen met een G5-ploeg. Bij KRC Genk kunnen ze wat dat betreft op hun beide oren slapen. Clement tekende immers een contract voor onbepaalde duur bij de Limburgers.

“Of mijn contract een opstapclausule bevat voor het geval Club Brugge zich mocht aanbieden? Nee, dat is nooit ter sprake gekomen. Onbepaalde duur, drie jaar, vijf jaar… Voor mij is dat van secundair belang. Mijn prioriteit is hier goed werk leveren”, klinkt het klaar en duidelijk in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws