Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clasie vindt dat 1 speler erbovenuit steekt bij Club Brugge: “Ik hou persoonlijk echt van zijn spel”

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

Jordy Clasie was één van de absolute verrassingen van de zomermercato, maar de huurling van Southampton is tot op heden nog altijd geen basisspeler bij Club Brugge. Enerzijds omdat hij met blessures kampte, anderzijds omdat zijn concurrenten op een hoog niveau blijven presteren. 

Clasie begrijpt dan ook dat Ivan Leko hem op dit moment niet zomaar in de basiself kan droppen. “De ploeg draait goed en dan is het sowieso moeilijk om als nieuwkomer een basisplaats te veroveren, maar ik voel me wel steeds beter. De eerste weken had ik een aanpassingsperiode nodig en moest ik mijn drive binnen het team vinden, maar ik voel me week na week sterker en fitter. Nu wacht ik op die ene kans. Die zal er zeker komen en dan moet ik zorgen dat ik er sta”, aldus de Nederlander in de Krant van West-Vlaanderen.

Intussen traint Clasie al een tijdje mee op Jan Breydel en heeft hij dus zicht op de kwaliteiten binnen de Brugse spelersgroep. “Wie tot dusver het meeste indruk op mij gemaakt heeft? Er zijn heel veel jongens in vorm en dus is het moeilijk om er iemand uit te pikken. Ruud, Stefano, Brandon… Maar ik hou persoonlijk echt van het spel van Hans Vanaken. Soepel, veel techniek, een goed inzicht. Ik vind het een heel fijne speler. In veel van onze doelpunten speelt hij een belangrijke rol.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws