Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Cercle Brugge reageert verbaasd op officiële berichtgeving van Club Brugge

Jan Breydelstadion

Door de vele sneeuw en regen van de voorbije weken ligt de grasmat van het Jan Breydelstadion er dramatisch bij. De bekermatch tegen Charleroi moest zelfs afgelast worden, tegen Anderlecht werd er wel gespeeld maar in allesbehalve ideale omstandigheden. In januari moet er dan ook een nieuwe mat komen.

Daar ontstond gisteren echter heel wat ophef over, want Club kondigde aan dat Cercle niet wil meebetalen aan de nieuwe mat. Op zijn website bijt de buur echter van zich af. “Cercle Brugge KSV reageert verbaasd op de communicatie van Club Brugge omtrent het dossier rond een mogelijke nieuwe grasmat. Eind vorige week werd Cercle Brugge gevraagd om de helft van de kosten van de nieuwe grasmat te betalen, zonder vooraf geraadpleegd te worden omtrent de aanbestedingsprocedure”, klinkt het daar.

“Cercle Brugge wijst er op dat er een overeenkomst, geldig tot 31 december 2019, bestaat tussen Cercle en Club Brugge over de bijdragen voor de velden en dat Cercle Brugge altijd alle financiële afspraken respecteert. Cercle Brugge heeft aan Club Brugge via een e-mail vandaag laten weten bereid te zijn om de gesprekken op gang te brengen.”

“Wij willen het overleg opstarten om de financiële afspraken van de bestaande overeenkomst, alsook de duur ervan, te herbekijken. Wij kijken uit naar uw antwoord”, zo werd Club Brugge geïnformeerd. Cercle Brugge is van oordeel dat het hier om een misverstand gaat en wacht het antwoord van Club Brugge op deze uitnodiging tot dialoog af, maar staat er ook op dat Club Brugge zich aan de gemaakte afspraken houdt.” Volgens Het Nieuwsblad heeft Blauw-Zwart nochtans zwart op wit bewijs van het feit dat Cercle niet wil meebetalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws